• مقایسه بوته‌های گرافیتی و سرامیکی در ریخته‌گری
  • بهترین متخصص دندانپزشکی کودکان غرب تهران
  • خدمات سامبره مو با شبنم نظیف
  • افزایش دامین اتوریتی با خدمات تخصصی MOZ - گامی بلند در ارتقای رتبه وب‌سایت شما!
  • خرید فیلترشکن قوی مناسب سئو برای بهبود امنیت و دسترسی

طرز تهيه پسته پلو

۹۳ بازديد
۰ ۰

طرز تهیه پسته پلو

از غذاهای قدیمی ایرانی که مدت ها به فراموشی سپرده شده است، پسته پلو می باشد، برای مشاهده کل آموزش و تمام مراحل طرز تهیه پسته پلو سایت آموزشی را دنبال نمایید.

مواد لازم برای ? نفر

 

برنج ? تا ? پیمانه

 

مغز پسته تازه ? پیمانه

 

شوید خشک ? قاشق غذاخوری

 

زعفران دم کرده ? قاشق غذاخوری

 

نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

 

زردچوبه و روغن به مقدار کافی

طرز تهیه پسته پلو

http://gg.gg/18cmy5

    برای تهیه پسته پلو، اول، برنج را درون یک ظرف که دارای آب می باشد می ریزیم، بعد یک قاشق نمک به آن اضافه می نماییم و صبر می کنیم برنج خیس بخورد. باید توجه داشته باشید که اگر برنج از نوع برنج تازه است، نیاز به خیس کردن برنج به مدت طولانی نیست.

    در این بخش نصف قابلمه مناسبی را آب می ریزیم بعد روی حرارت زیاد می گذاریم، زمانی که آب جوشید، یک قاشق غذاخوری روغن و یک قاشق چایخوری نمک به آب جوش اضافه می نماییم.

    وقتی برنج کاملا خیسانده شد آن را با مغز پسته داخل قابلمه می ریزیم، بعد منتظر می مانیم تا آب دوباره بجوشد. وقتی آب جوشید، با قاشق کف های روی آب را با قاشق برمی داریم و از ظرف خارج می نماییم.

    سپس به مدت هشت تا دوازده دقیقه منتظر می مانیم تا پخت اولیه برنج انجام گیرد. بعد از این که هشت دقیقه گذشت، مقداری از برنج را زیر دندان تست می نماییم، اگر اطراف برنج کاملا نرم بود و مغزش کمی سفت بود، آن موقع زمان آب کشی برنج است.

    در مرحله پنجم، مقداری روغن در قابلمه ای که برای پخت انتخاب کرده ایم می ریزیم، بعد برای ته دیگ می توانیم به سلیقه خودمان از سیب زمینی ورقه ورقه شده یا نان لواش استفاده کنیم و آن ها را در ته ظرف بچینیم.

    در این بخش مقداری از ترکیب برنج و پسته را می ریزیم روی ته دیگ و مقداری شوید خشک هم بر روی برنج می ریزیم. به همین شکل کل مواد را درون قابلمه می گذاریم، بعد زعفران دم کرده را به صورت پخش شده روی برنج می ریزیم.

    در مرحله آخر، یک شعله پخش روی حرارت خیلی ملایم می گذاریم و قابلمه را روی شعله پخش قرار می دهیم و صبر می کنیم تا پسته پلو به مدت یک تا یک و نیم ساعت دم بکشد. در آخر، پسته پلو را با مرغ یا ماهیچه سرو می نماییم.

https://www.fanfiction.net/~marshhunte4

https://www.spreaker.com/user/17444059

https://justpaste.it/2bx8o

https://www.atlasobscura.com/users/marshhunte4

https://www.reverbnation.com/artist/marshhunte4

https://www.viki.com/users/marshhunte4_591/about

https://www.wikidot.com/user:info/marshhunte4

https://speakerdeck.com/marshhunte4

https://www.yelp.com/user_details?userid=d6kvw53FS3TwVViKux_k2g

https://slides.com/marshhunte4

https://500px.com/p/marshhunte4?view=photos

https://8tracks.com/marshhunte4

https://creators.audiomack.com/marshhunte4

https://list.ly/marshhunte4/lists

https://list.ly/list/9H8H-mamicooking?make_list_mode=true

https://socialsocial.social/user/mamico78222/

https://replit.com/@hovol68629

https://letterboxd.com/mamico78222/

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.